Artikelnummer:
2 Luv RX 156 Damskida

156 cm Beg Slalomskidor K2 LUV RX

Damanpassad skida med låg vikt! Lättåkt och följsam, passar från nybörjare till medelåkare. Lämpar sig bäst för ren piståkning men tack vare rockern kan man även åka bra i mjukare/lösare snö.
 
Beg. K2 LUV RX 7 i bra begagnat skick, speciellt framtagen för damer/tjejer då skidan är lätt (under 6kg/par). Nyligen slipade kanter och vallade belag. Finns lite mindre nötmärken på ovansidan enligt bild men endast kosmetiskt. En del längre men tunna/mindre repor i belagen förekommer men ingen påverkan på funktionen.q
 
Detta är en mycket prisvärd och lättåkt och följsam pist/slalom/allmountain-skida. Passar mycket bra för nybörjare till medelåkaren.
 
Bindning (grip-walk) ingår och är fullt justerbar med snabbjustering och passar i stort sett alla pjäxstorlekar. Se ex. bild på skidan, mindre variationer kan förekomma.
 

"Tillverkarens beskrivning:
Kategori:
 All mountain 

Nivå: Medium
Märke: K2
 Tjejanpassad produkt.
Mått (Nos/Midja/Bak): 115/76/106 mm Svängradie: 14.00 m (163 cm)
Storlekar: 142,149,156,163 cm
NyPris: 3999 Kr
Tillverkarens beskrivning

Bli kär med skidåkning igen på K2 Luv 75. Förlåtande och lätt att manövrera, den här skidans Catch-Free Rocker och ultralätta kompositkärna håller dina ben fräschare än morgonyoga. Mjukt rundad spets och bakända gör den lättare i svängar för att påminna dig om hur roligt det är att flyga utför backen vilken säsong som helst. klassisk kepskonstruktion binder samman denna läckra skidan - Luv 78 är det kompletta paketet för all-mountain skidåkare"


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:  Wikinggruppen